Köpt nya saker

Förra gången jag la upp ett inlägg där jag visade vad jag köpt så glömde jag en sak. En låds med kritor man har på gatan. Den kostade bara 20kr och den var till mina småsyskon. Haha bara så ni vet det.

Tidigare idag så åkte vi till ett centrum (Eurostop) och vi gick in på hm. Det var jag, min Mamma, lillasyster Sabina och lillebror Max. Jag hade ett presentkort där det var 112 kr kvar. Så det använde jag upp idag. Det jag köpte för dom pengarna var : 

Min lillebror Max var med mig när jag kollade på strumpor haha. Då hittade han ett 5pack för 79:- som han tyckte jag skulle köpa. Först sa jag nej och det är för att strumporna lyser nästan. Det är neonstrumpor typ haha. Det var rosa, gröna, blåa, gula och lila strumpor. Men sedan tog jag dom ändå. Dels för att jag behövde strumpor och för att Max var ledsen för att jag inte ville först haha. 



Det var en liten låda vid kassan där det var ringar och sånt för bara 10:- så jag tog tre pack ringar. Jag älskar ringar. Inte för att jag använder det men jaja. Först tog jag ett pack där det var 16 olika guldiga ringar i olika storlekar. Det var typ 2-3 lika osv. Sedan tog jag likadana fast i silver. Sen tog jag ett till pack där det var 8 olika guldiga ringar som det var typ 2 likadana osv. 


Jag testade först dom guldiga ringarna och sedan dom silvriga. 




Nytt | Eurostop, Guld, H&M, Köpt, Neon, Ringar, Silver, Strumpor | |
Upp