Sociala medier

Hej! 
 
Jah ska strax göra en video där jag visar ''Mina ögonskuggor''. Om ni vill hitta mig på andra ställen så finns jah 
här :
 
Instagram privata : Sanna_kuster
Instagram med Sabina : Tjej_tips_av_oss
Ask : Sanna_kuster
Twitter : Sanna_kuster
Videofyme : BeautyBySanna
Och YouTube såklart : Sanna Küster
 
Jah ska strax ladda ner blogg appen på min mobil så att jah kan blogga i skolan imorgon och framöver. Imorgon på YouTube kommer jah att visa ''Mina läpprodukter''. Så om ni vill kolla in den videon så kolla imorgon på min Yt kanal. Men nu ska jag nog göra matte och sedan filma videon.
 
Detta är en bild på mig på min julavslutning. Kortet som ligger på bordet framför mig fick jag av mitt fadderbarn som går i 1:an.
| | Kommentera |

Lite Blandat Information

Heej!
 
Jag gjorde idag en video till YouTube. Det var '' Mina Basprodukter'', och det var min kamera som jah fick 2013 på min födelsedag. Jag ska börja göra 1 video varje dag på YouTube och blogga några inlägg per dag. Jag fick en ny mobil i julklapp så jag kommer att blogga med den. Det är en Samsung galaxy S4 mini. Jag älskar verkligen min nya mobil. Men på YouTube har jah också lagt upp en video på ''Mina Julklappar 2014''. Men jah har ingen aning om vad jag ska göra för videos. Ni kan gärna kommentera videoförslag. Jag håller få att skriva en lista med video jag ska göra men har inte skrivit mycket alls så behöver verkligen tips på videos. Men det var lite information för idag men det kommer en ny video imorgon och mer blogg inlägg. Hejdå :)
 
Detta är min kamera som jag filmar mina videos med.
| | Kommentera |
Upp