Mot Västerås

Hej just nu är vi påväg till Västerås. Vi ska till Sabina's & Max Farmor 😊. Det tar ungefär en timme att åka ditt med bil (vilket vi gör ☺). Om jag fotar lite så kommer det upp senare idag på bloggen. Jag är osäker på om det kommer en video idag men hoppas iaf att jag hinner 😊. Jag älskar att lyssna på musik i bilen/bussen. Jag har mina rosa hörlurar och lyssnar på mina favo låtar på Spotify. 🎵🎶🎧
| | Kommentera |

Kaatach i Tyresö

Hej idag har jag varit i Tyresö. Vi var på ett lekland som heter Kaatach. Vi fick åka till andra sidan stan (Igenom Stockholm). Det kanske tog en timme eller något sånt. När vi åkte hem så somna jag i bilen så jag är SUPER trött just nu. Vi kom hem typ 20 över 7 på kvällen. Vi åkte dit halv 11. Man kunde köra bilar (Inte riktiga såklart xD) och det fanns hus man kunde gå in i. Jag var där med min Mamma, Mattias, Sabina, Max & några jag inte vill nämna. Men vi var där förut 2011 så det var kul att komma dit igen. Det kanske är lite barnsligt för mig men det faktiskt kul :D Förra gången ( 26 Mars 2011 )
Idag ( 25 Juni 2015 )
( Det var Sabina som körde det där RÖDA TÅGET. Jag satt i vagnen bakom henne :D ) Det här var bara några bilder ifrån idag. Min Mamma har fotat ÄNNU mera bilder :).
| | Kommentera |

Mina Ansiktsprodukter

Jag har några ansiktprodukter som jag använder varje dag.
 
 
 
1. Den första anisktprodukten är en Eye Make-up remover. Den tar också bort vilket Vattenfast smink vilket är jätte bra! Den kommer ifrån Garnier och är köpt på Coop. Jag fick den av min mamma så vet tyvärr inte priset på den. Men jag tipsar iaf alla dessa produkter!
 
 
2. Den andra ansiktsprodukten är en Cleansing MilkDen kommer också ifrån Garnier och jag använder den varje kväll och ibland på morgonen. Jag fick också den av min mamma men vet iaf att den också är ifrån Coop men tyvärr inte priset.
 
3. Den tredje ansiktprodukten är en Vitalizing TonerDen är också ifrån Garnier och min mamma köpte också den på Coop. Den använder jag varje kväll och ibland på morgonen. Jag vet inte priset här heller. Men jag tipsar alla dessa 3 produkter iaf! Jag vet inte om dom ska sluta sälja dessa men hoppas iaf inte det.
 
4. Den fjärde ansiktprodukten kommer ifrån BIOTHERM.Det är en Natt Kräm. Jag fick den från min mammas kompis så vet tyvärr inte vart man kan köpa den eller priset. Men det använder jag på kvällen (SÅKLART) och jag älskar den. Första gången jag använde den var igår men den var ändå bra!
 
5. Den femte ansiktprodukten är en Dag Kräm. Den kommer ifrån CLARINS PARIS. Första gången jag använde den var igår men den var ju ändå bra för det. Men den kommer jag använda på morgonen (VILKET MAN EGENTLIGEN GÖR). Men den fick jag också av min mammas kompis så vet ej vart man kan köpa den eller vad den kostar.
 
 
Men det är dessa 5 produkter jag brukar använda varje dag. Förresten igår kom det ingen videos men jag lovar att idag kommer det en :)
 
| | Kommentera |
Upp